Det´ for børn!
Det er de mest utrolige ting, børn kan fremstille med hænderne. Og de kreative tøser elsker det. Seks forårs- eller efterårslørdage bruger vi tre intensive formiddags- eller eftermiddagstimer på at brodere og sy. Der er også mulighed for at strikke og hækle.

Vi boltrer os i nye ideer og materialer. Laver trendy ting der pynter og tilbehør, som kan bruges til hverdag og fest.

Afslutter med udstilling
Når sæsonen er slut, udstiller vi punge, tasker, hjemmesko, penalhuse, smykker og alt det andet, der er blevet til. Udstillingen vises på skolens store sommerudstilling.

Sølvsmykke til gengangere
Som et stolt duelighedstegn hos spejderne, modtager børnene her et Mikala Mortensen-smykke i sølv efter fem og ti sæsoner.
Børnehold er fra ni år.

LOUISE LERCHE – BRODERI
HANNE HOLTZMANN – SYNING

Du kan fremstille de mest fantastiske ting med nål og tråd – uanset om det er i hånden eller på symaskinen. Måske du kunne tænke dig at være med på holdet? Fantasien får frit løb og hyggen breder sig hurtigt, når vi mødes 10 lørdage for skiftevis at sy og brodere små spændende og overskuelige projekter til eksempelvis værelset, dig selv eller som julegaver til venner og familie.

Hver gang vi mødes, holder vi en lille pause, hvor vi får brød og saft. Sæsonen slutter med, at vi viser, hvad vi har syet og broderet på skolens store sommerudstilling i juni måned.

Undervisningen foregår på lørdage fra kl 9-13.
Du behøver ikke at kunne sy og brodere på forhånd.
Pris 1.600 kr. Tilmeldings blanket >

DATOER: