Højskolebakken 21 - 8832 Skals - Danmark - telefon +45 8669 4064 skals@skals.nu

Elevforening

Bliv medlem af skolens elevforening

Har du deltaget i et kursus på Skals - højskolen for design og håndarbejde, kan du blive medlem af skolens elevforening.

Med medlemskabet modtager du skolens spændende kalender og julehilsen samt kursusfolder. Du får mulighed for at deltage i elevforeningens årlige inspirationsdage og generalforsamling og kan deltage gratis i de offentlige foredrag på skolen. Foreningen bidrager indimellem også med nyttige gaver til skolen. Det koster 150 kr. om året at være medlem.

For at blive medlem af foreningen skal du overføre 150 kr. til den Jyske Sparekasse, reg. nr.: 9261 / kontonr. : 2812514523. Send derudover også dine kontaktoplysninger til: skals@skals-elevforening.dk

Elevforeningen er på Facebook - se “Skals Højskoles Elevforening”. Siden bruges til inspirerende billeder fra inspirationsdagene og evt. samkørsel deltagerne imellem.